06 28 51 11 15

La Vie Massages

Je zwangerschap is een bijzonder moment in je leven. Je bloeit op en je kunt niet wachten tot jou kleintje er is. Maar helaas gaat deze periode zeker niet altijd over rozen en kun je tijdens je zwangerschap ook vervelende pijnen en klachten ervaren.  Daarnaast brengt een zwangerschap vaak ook wat drukte en stress mee.  Het doel van onze is massage is om eventuele klachten te verlichten, je weer nieuwe energie te geven en je beter in je vel te laten zitten.   

De focus bij onze zwangerschapsmassage ligt op rugpijn. Het dragen van je kleintje kan behoorlijk zwaar zijn. Bij aanvang zullen we je helpen om in een comfortabele houding te gaan liggen op onze speciale massagetafel. Onze massagetafel heeft een speciale uitsparing voor je borsten en buik waardoor het mogelijk is om op je buik te liggen. Daarnaast kun je zonder problemen aangeven wanneer je bepaalde gebieden liever niet gemasseerd wil hebben. Wanneer buikligging niet prettig is, kan de massage ook in zijligging gedaan worden.  

De massage zal je bloedcirculatie stimuleren (niet te veel natuurlijk), je zal minder vocht vast houden en eventueel spanning en stress als gevolg van je zwangerschap zal verminderen. De zwangerschapsmassage is pas geschikt vanaf 3 maanden zwangerschap.   

Heb je last van specifieke lichamelijke klachten? Geef dit dan even aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Marit is fysiotherapeut en gespecialiseerd in het bekkengebied waardoor zij de nodige tips en trucks kan geven.  

Naast zwangerschapsmassage bieden wij ook mama massages en ontspanningsmassages aan.  De mama massage biedt ultieme verlichting en ontspanning voor alle moeders! En met alle moeders, bedoelen wij niet alleen kers verse mama’s, maar ook mama’s van wat oudere kindjes. De ontspanningsmassages van 30 minuten is voor elke vrouw die wel een ontspanningsmomentje kan gebruiken.   Wij plannen ruim in: voor de massage van 55 minuten plannen wij 65 minuten en voor de massage van 30 minuten plannen wij 40 minuten. Zo is er bij ons altijd ruim tijd voor een praatje, uitleg en uit/aankleden. 

NEW!

Sinds kort bieden wij ook magnesium massages aan. Een magnesium massage helpt bij klachten als: spierkrampen en stijve spieren, hoofdpijn en migraine, slechte nachtrust, depressie, vermoeidheid, duizeligheid, PMS, prikkelbaar, Restless Legs, stress en hyperventilatie. Wij werken met Permsal magnesium. PERMSAL biedt magnesium uit de Zechstein bron, de zuiverste bron ter wereld,

De massages worden door zowel Dominique als Marit gegeven. Wil je een zwangerschapsmassage combineren met een 3D scan? En kan je geen geschikt moment in onze agenda vinden?  Neem dan via de app contact met ons op. Wil je een La Vie Float combineren met een mama massage? Dit kan ook, neem dan ook via de app contact met ons op!