06 28 51 11 15

Over ons

Heeey hallo,

Wij zijn Dominique Fokkema en Marit Tromp en zijn 29 jaar oud. Wij zijn 2 vriendinnen uit het mooie Friese dorp Joure. Wij zijn 2 vriendinnen, 4 handen op 1 buik, een ying en yang. De ene is erg ondernemend, de andere is erg goed in hospitality. De ene wat meer introvert, de andere wat meer extrovert. Maar beide een passie voor ons vak en een gezamenlijk doel: om zowel de ouders als de baby een relaxed en voldaan gevoel te geven.

Nu hoor ik jullie denken:  “Waarom heten jullie een babywellness in plaats van een babyspa?”. Hier hebben wij bewust voor gekozen. Een wellness vinden wij meer bij gezondheid passen. Wij willen ons in onze wellness dan ook echt richten op de gezondheid en welzijn van het baby’tje.

Een aantal jaar terug hebben wij beide de opleiding Babymassage-yoga gedaan bij Gea Scholtens en hebben wij beide ons diploma in EHBO voor baby’s en kinderen gehaald, die wij jaarlijks herhalen. Jullie kunnen dus vakkundige begeleiding verwachten in onze wellness. 

Naast het runnen van La Vie Baby Wellness werkt Marit nog 2 dagen als fysiotherapeut bij een eerstelijnspraktijk in Joure. Ze is gespecialiseerd in bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap en kan de kersverse mama’s hierin ook nog wat tips en trucks geven. Marit geeft ook zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages. En scant ze ook jullie prachtige zwangere lichamen.

Dominique komt oorspronkelijk uit de hospitality branche, maar was al een tijdje zoekende. Zij wilde iets doen wat bij haar past, maar ook waar zij blij van werd. Dominique is zich gaan verdiepen in hydrotherapie en babymassage/yoga. Door de opening van deze baby wellness, heeft zij de kans gekregen om met haar passie aan het werk te gaan. Dominique geeft ook zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages.  Dominique is een zorgzame, enthousiaste jongedame en daarnaast ook een luisterend oor. Zij hoopt jullie een onvergetelijke en ontspannende dag te bezorgen.

Een babywellness openen stond al heel lang bovenaan op ons lijstje. Na 8 maanden voorbereiden zijn wij in oktober 2021 gestart met het verbouwen van de praktijk in hartje Sneek. We zijn op 1 december opengegaan en hebben ondanks de corona al heel wat ouders met hun kleine wondertje mogen ontmoeten in de Wellness.  

Ondertussen zijn wij al 2 jaar open en kunnen we zeggen dat wij DE Babywellness zijn van Friesland. 

Wij hopen ook jou binnenkort te zien! 

Liefs Dominique en Marit