Studio.bodyprint

Wil je een scan combineren met een zwangerschapsmassage?  Dat kan! Lukt dit niet in onze agenda, neem dan via de app contact met ons op. Dan vinden wij gezamenlijk een geschikte tijd.

Zwanger zijn is een van de mooiste en meest bijzondere momenten uit je leven. Deze bijzondere ervaring wil je natuurlijk vastleggen om ook na de zwangerschap terug te kunnen kijken op deze mooie periode. Wij doen dit door middel van 3D zwangerschapsbeeldjes van jouw prachtige zwangere lichaam. Studio.bodyprint is voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Mocht jij van verder weg komen, ook dan helpen wij je met alle liefde! Je bent van harte welkom op onze locatie in Groningen en Sneek.

 

 
Wil jij:
Een prachtige, tastbare herinnering aan jouw zwangerschap?

Jouw mooie zwangere buik vereeuwigen in een 3D beeldje?

Jouw eerder gemaakte gipsbuik vereeuwigen in een 3D zwangerschapsbeeldje?

Een mooi herinneringsbeeldje van jouw pasgeboren kindje?

Een prachtig moeder/kind beeldje als een herinnering voor altijd?

Dan ben je bij Studio.bodyprint op het juiste adres!

Tijdens jouw scanafspraak maak je de keuze of je het beeldje wilt komen ophalen of laat verzenden, zodra hij voor je klaar ligt. De verzendkosten bedragen 7,50. Heb je ervoor gekozen om het beeld te komen ophalen? Dan ontvang je van ons, zodra het beeldje voor je klaarligt, een appje met daarin de mogelijke ophaalmomenten.