06 28 51 11 15

Studio.bodyprint

Yes, sinds Mei 2022 is Studio.bodyprint ook actief in Sneek. Het voordeel in Sneek is dat wij door onze ruime openingstijden altijd plek hebben! Ook wanneer je last minute bedenkt nog graag een beeldje te willen maken. Twijfel je? Gewoon doen, we horen zo vaak “had ik het maar gedaan”.   Je kan de scan bij ons in Sneek combineren met een heerlijke zwangerschapsmassage/ mama massage of La Vie Float. 

Zwanger zijn is een van de mooiste en meest bijzondere momenten uit je leven. Deze bijzondere ervaring wil je natuurlijk vastleggen om ook na de zwangerschap terug te kunnen kijken op deze mooie periode. Wij doen dit door middel van 3D zwangerschapsbeeldjes van jouw prachtige zwangere lichaam. Studio.bodyprint is voornamelijk actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Mocht jij van verder weg komen, ook dan helpen wij je met alle liefde!

Wil jij:
Een prachtige, tastbare herinnering aan jouw zwangerschap?

Jouw mooie zwangere buik vereeuwigen in een 3D beeldje?

Jouw eerder gemaakte gipsbuik vereeuwigen in een 3D zwangerschapsbeeldje?

Een prachtig ouder/kind beeldje als een herinnering voor altijd?

Last minute nog een scan inboeken? Bij La Vie is altijd plek!!

Combineren met een zwangerschapsmassage? Dit is altijd mogelijk!

Wil je Ouder/kind 3D beeldje? Stuur ons een mailtje/whatsappje of slide in onze DM!

Informeer naar de mogelijkheden!

Benieuwd wanneer je beeldje binnenkomt? Neem contact op met Studio.Bodyprint: info@studiobodyprint.nl

Studio Bodyprint
Tijdens jouw scanafspraak maak je de keuze of je het beeldje wilt komen ophalen of laat verzenden, zodra hij voor je klaar ligt. De verzendkosten bedragen 7,50. Heb je ervoor gekozen om het beeld te komen ophalen? Dan ontvang je van ons, zodra het beeldje voor je klaarligt, een appje met daarin de mogelijke ophaalmomenten.